Léocade BEARD ENHANCING SERUM

Léocade BEARD ENHANCING SERUM

30 ML

Szérumunkat kifejezetten a szakáll növekedésének serkentésére terveztük, miközben biztosítottuk az arcszőr egészséges megjelenését. Mindenki, aki körül van, kérni fogja annak a terméknek a nevét, amely visszaállította bizalmát a férfias szépség iránt. A felhasznált összetevőket gondosan választják meg, mivel aktiválják az egyes tüszőket a regeneráció ösztönzése érdekében, hogy vastagabb és erősebb szőrszálak legyenek. Plusz az a tény, hogy szakáll-szérumunk nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint a szilikon, parabének és szulfátok.


Paraben Free

Paraben Free

Sulfates Free

Sulfates Free

Silicone Free

Silicone Free
AJÁNLUNK NEKED 20% KEDVEZMÉNYT AZ ELSŐ RENDELÉSEDHEZ! HASZNÁLD A LEO20 KUPONKÓDOTLéocade. BEARD ENHANCING SERUM

Ez a szérum természetes összetevőket tartalmaz a haj növekedésének és megvastagodásának enyhe megközelítéséhez.

Tripeptide

Kombináció egy vitamin mátrix (biotinil-GHK) és apigenin (természetes flavonoid) és a természetben előforduló oleanolsav között. Támogatja a haj rögzítését azáltal, hogy erősíti a tüsző anyagcseréjét és szerkezetét.

Maka gyökér kivonat

Kiemelkedő tulajdonságairól ismert, amelyek stimulálják a haj természetes növekedését. A gyökér és a haj erősítésére, a kollagén stimulálására, a rugalmasság növelésére és a hajhullás megelőzésére ajánlott.

Ricinusolaj

Gazdag tápanyagokban, például ásványi anyagokban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban, ideális a hajnövekedés stimulálására. Javasolt hajhullás esetén, vékony haj esetén és a hajmennyiség hiányában is. Érdemes megemlíteni a gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokat, amelyek annyira fontosak az arcszőrzethez.

Avokádóolaj

Rendkívüli eredmények a szőrtüszők erősítésében, hidratálásában és a szabad gyökök elleni védelemben. Vitaminokban és ásványi anyagokban, antioxidánsokban gazdag, intenzív hidratációs szerepe van és revitalizálja az arcszőrzetet.

E Vitamin

Sikeresen használják az egészséges arcszőrzet szempontjából, a gyökerektől a haj végéig, dús, hidratált és fényes lesz.

Lemondhat az eddig fölöslegesen használt termékekről, melyek nem hozták meg a várt eredményeket. Egy szép álom valóra vált. A Léocade szakállszérummal a legjobb eredmény érhető el az arcszőrzet természetes növekedésének stimulálásában. Szabaduljon meg az arcszőrzet növekedéséhez használt vegyszerektől. Élvezze a Léocade szakállszérumot és szerezzen irigylésre méltó szakállt!

ÖSSZETEVŐK

Ricinus communis seed oil, Persea gratissima oil, Butylene glycol, Water, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, Apigenin, Oleanolic acid, Biotinoyl tripeptide-1, Lepidium meyenii root extract, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, ParfumKönnyű használatt

VIGYE FEL A LÉOCADE BEARD ENHANCING SZÉRUMOT három egyszerű lépésben:

LÉPÉS I
Vigyen fel 2-4 pipettával (a szakáll dússágától függően) a szakállra;

LÉPÉS II
Hagyja legalább 30 percig hatni;

LÉPÉS III
Kövesse a szokásos szakállmosási rutinját. Három hónapig használja az optimális eredmény eléréséhez.


Léocade eredmények.

Az arc teljes fiziognómiája megváltozik, amint elkezdi használni a Léocade szakállszérumot. Ez egy egészséges, dús szakállat jelent, anélkül, hogy rések lennének az arcszőrzetében.

Az egység és a dússág a szakáll legfőbb jellemzői. Nyugodtan kipróbálhatja a Léocade szakállszérumot, és el fogja érni ezt az áhított férfias szépséget. Olyan egyszerű!

EURÓPÁBAN GYÁRTVA

A Léocade mindent Európában gyárt, megbízható forrásokból, csak gondosan kiválasztott összetevők felhasználásával. Ügyfeleink biztonsága élen jár!Általános Szerződési Feltételek

Ez a dokumentum, tartalmával a harmadik fél felhasználói számára hozzáférhetővé teszi a https://leocade.hu/ webhely használati feltételeit.
A webhely használata (beleértve a hozzáférést, a navigációt és a termékek megvásárlását ezen a webhelyen) implicit megállapodást jelent az ebben a dokumentumban meghatározott feltételeknek és azokból kifolyó hatásainak és következményeinek betartására.
A https://leocade.hu/ oldal adminisztrátora fenntartja magának a jogot, hogy a megállapodás tartalmát bármikor, a használó személyek (a továbbiakban: „Felhasználók”) előzetes értesítése nélkül, módosítsa. A felhasználók állandó hozzáférést kapnak a szolgáltatás használatának feltételeihez, hogy bármikor konzultálhassák.

A webhely tartalma és a szellemi tulajdonjogok
A webhely tartalmát nem szabad felhasználni, reprodukálni, terjeszteni, továbbítani, megjeleníteni a törvény által kifejezetten megengedett célokon kívül. Bármely olyan információ kinyerése, amelyet bármely, a törvény által szabályozott magánmásolaton kívüli kereskedelmi célú felhasználás, illetve a jogtulajdonosok előzetes írásos beleegyezése nélkül értékesítés, az a feltételek megsértését jelenti.

Ön beleegyezik abba, hogy semmilyen módon nem befolyásolja és nem zavarja a webhely biztonsági jellemzőit, olyan elemekkel, amelyek megakadályozzák vagy korlátozzák a tartalom vagy elemek használatát, vagy amelyek megerősítik a webhely vagy annak tartalma korlátozását.
A fogyasztók joga a szerződés egyoldalú felmondásra.

Kérjük, ellenőrizze a termék specifikációit és a kompatibilitást a gyártó honlapján, mielőtt megvásárolná. A vevő és a https://leocade.hu/ közötti kereskedelmi kapcsolatokat hivatalosan szabályozza a távértékesítési szerződések megkötése és végrehajtása során a fogyasztók védelméről szóló 130/2000 Kormány Rendelet.
A fogyasztónak joga van írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy lemond a vásárlásról büntetés nélkül és ok nélkül, a termék kézhezvételétől 10 munkanapon belül, vagy szolgáltatásnyújtás esetén a szerződés megkötésétől számítva.
A https://leocade.hu/ rendszergazda állandó erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megőrizze a helyszínen található információk pontosságát, de néha ezek pontatlanságokat is tartalmazhatnak (a gyártó által módosított termékek előírásai vagy árai előzetes értesítés nélkül, vagy működési hibák). Figyelem: A fényképek tájékoztató jellegűek és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem szerepelnek a szabványos csomagokban.

Csalás
A weboldal bizonyos részeinek eléréséhez és használatához szükség lehet személyes fiók létrehozására. Ön kijelenti, hogy teljes felelősséget vállal minden olyan tevékenységért, amelyet a weboldalon megnyitott fiókon keresztül végez, és ennek következtében javasoljuk, hogy biztosítsa fiókja jelszavának vagy más hozzáférési adatainak biztonságát. Ha a fiók biztonsága veszélybe kerül, azonnal értesítenie kell a webhely adminisztrátort. A https://leocade.hu/ nem vállal felelősséget az Önnek okozott vagy harmadik személynek okozott károkért a fiók jogosulatlan használata miatt.

Alkalmazandó jog
A https://leocade.hu/ oldal használatával a felhasználó egyetért azzal, hogy a román törvények szabályozzák az Általános Szerződési Feltételeket és minden olyan vitát, amely a felhasználók és a https://leocade.hu/ rendszergazdái vagy társai/partnerei/leányvállalatai között felmerülhet. Potenciális konfliktusok esetén először megpróbálják megoldani ezeket békés úton, és ha a békés rendezés nem lehetséges, a konfliktust bírósági úton rendezik, a hatályos román törvényeknek megfelelően.

A szolgáltatás elérhetősége
A https://leocade.hu/ rendszergazdája fenntartja magának a jogot, hogy a https://leocade.hu/ oldal bármely oldalának vagy aloldalainak szerkezetét és felületét bármikor, szabadon választva módosítsa, és jogosult ideiglenesen vagy véglegesen, részben vagy teljesen megszakítani a közönség rendelkezésére bocsátott szolgálatokat ezen a honlapon keresztül, előzetes egyéni vagy általános értesítés nélkül.
Ha bármilyen kérdése vagy aggodalma merül fel a felhasználási feltételekkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy az office@ecomisland.ro e-mail címen.

Adatvédelmi irányelvek

A honlap az S.C. ECOM ISLAND S.R.L., román jogi személy tulajdona, aki adminisztrálja is (bejelentett székhelye: Strada Roma 41 BIS, Apartament 1, Bucuresti Sector 1, Romania bejegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartásban. J40/6377/2020. szám alatt, egyedi regisztrációs kód/ÁFA kód 43429279. Az információk könnyebb nyomon követése céljából tudnia kell, hogy a társaságunkra vonatkova a "ECOM ISLAND SRL", "nekünk", "mi" stb. kifejezéseket használhatjuk, és önre, mint a webhely felhasználójára és látogatójá „felhasználó” vagy „Ön” stb. kifejezésekkel hivatkozunk,

Ez a politika leírja azokat az információkat, amelyeket összegyűjtjük, amikor Ön meglátogatja a https://leocade.hu/ honlapot. A webhely használatával Ön beleegyezik abba, hogy személyes adatait (ha ladott ilyeneket) gyűjthetik és felhasználhatják e politikának megfelelően.

Az oldal tartalmazhat linkeket a webhelyekre és azokról. Ha követ egy linket ezen webhelyek bármelyikéhez, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek rendelkeznek saját adatvédelmi irányelvekkel.

A ECOM ISLAND SRL nem vállal felelősséget és nem felelős ezekért a politikákkal kapcsolatban, illetve arról, hogy ezek a webhelyek hogyan kezelik az adatokat. Kérjük, ellenőrizze ezeket a házirendeket, mielőtt személyes adatokat küldene ezekre a webhelyekre.

Az összegyűjtött információk

Ha webhelyünket használja, az alábbi személyes adataikat gyűjtjük és dolgozzuk fel:

• A weboldalunk látogatása alkalmával használt cookie-k segítségével gyűjtött információk. További részletekért olvassa el a cookie-ket illető információkat.

• A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor megadott információk. A megadott információk tartalmazhatják a nevet és az e-mail címet.

• A megrendelőlap kitöltésekor megadott információk. Az Ön által megadott információk tartalmazhatják a nevét, vezetéknevét, e-mail címét, telefonszámát, szállítási címét, különböző méreteket

Hogyan használjuk az Ön által megadott vagy gyűjtött személyes adatokat

Személyes adatait feldolgozhatjuk, ha az Ön által küldött megrendelés alapján szerződésre van szükség; ha törvényes kötelezettséget kell betartanunk; ha ez szükséges a jogos érdekeinkhez (vagy egy harmadik fél érdekeihez) és az Ön érdekeihez, kivéve, ha az alapvető jogai az ilyen érdekek felett állnak.

Az Ön személyes adatait különböző technikai, adminisztratív és működési okokból dolgozzuk fel, mint például annak biztosítása, hogy a tartalom a lehető leghatékonyabb módon legyen bemutatva az Ön és a számítógépe számára; weboldalunk fejlesztése, beleértve annak funkcionalitását; honlapunk kezelése; belső műveletekhez, beleértve a hibaelhárítást, az adatelemzést, a tesztelést, a kutatást, a statisztikákat és a kutatási célokat; reklámozáshoz és marketinghez, beleértve az egyedi marketing célokat is, hogy olyan tartalmat, köztük személyre szabott tartalmat biztosítson, amely nagyobb érdeklődést jelenthet az Ön számára; valamint a weboldalunk biztonsága érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

Bizonyos esetekben csak személyes hozzájárulásával fogjuk feldolgozni személyes adatait. Ezekben az esetekben, külön-külön, átlátható módon kérjük az Ön hozzájárulását személyes adatainak megadásához. Ezután bármikor visszavonhatja a hozzájárulását, ha e-mailt küld a gdpr@ecomisland.ro címre. A beleegyezés visszavonása azonban nem befolyásolja a visszavonást megelőzően történt feldolgozás jogszerűségét.

Ha a személyes adatok megadását a jogi vagy szerződéses kötelezettségek betartását követelik meg, az ilyen személyes adatok megadása kötelező. Ez azt jelenti, hogy ha ilyen személyes adatokat nem adunk meg, nem tudjuk kezelni a szerződéses kapcsolatokat, vagy nem teljesítjük kötelezettségeinket.

Személyes adatainkat, például azonosító adatokat és elérhetőségeket is feldolgozhatunk, hogy a jövőben az Önök elleni jogainkat és követeléseinket esetlegesen igénybe vehessük. Ez a feldolgozás jogos érdekünkön alapul, és esetleges peres ügyek esetén gyakorolni kell jogainkat.

Leggyakrabban a személyes adatait a következő módon fogjuk használni:

• az Ön által a kapcsolattartó űrlapon megadott személyes adatok segítségével válaszolhatunk a kérésére. A kérelem benyújtásával elfogadja az adatok feldolgozását az S.C. ECOM ISLAND S.R.L. által.

• Az Ön által a megrendelőlapon megadott személyes adatokat a megrendelés feldolgozására használják. A megrendelés elküldésével Ön elfogadja az adatok feldolgozását az S.C. ECOM ISLAND S.R.L. által.

• Termékvásárlás esetén az Ön által a megrendelőlapon megadott személyes adatokat az S.C. ECOM ISLAND S.R.L. által forgalmazott hasonló termékekre vonatkozó információk továbbítására használják. Bármikor kérheti az információ leállítását, ha e-mailt küld a gdpr@ecomisland.ro címre.

• A cookie-k használatával összegyűjtött technikai információkat a „Cookie-k információi” című fejezetben megállapított célokra használják.

Hely és tárolási idő

 

Az identitás és a kapcsolati adatok tárolása az Európai Unió szerverein történik a kérés időpontjától számított 5 évig. Ha a megrendelést megfizették, az adószámla adatait a román adójogszabályokkal összhangban megtartják a pénzügyi év befejezése napjától számított 10 évig.

A partnerek által a cookie-k segítségével gyűjtött információkat az Európai Unióban található vagy az Európai Unión kívüli szerverek kezelhetik. További információért lásd a Cookie-k információkat.

 

Nemzetközi transzferek

Biztosítjuk, hogy nem adjuk át személyes adatait az Európai Unión kívül, hacsak nincs megfelelő biztosíték, beleértve:

Weboldalunk a Google Analytics szolgáltatást használja, amely a Google által nyújtott webes elemzési szolgáltatás.

A Google Analytics cookie fájlokat használ, hogy segítse egy adott webhelyet annak elemzésében, hogy hogyan használja Ön ezt a webhelyet. A Google által a cookie-k által generált információkat a webhely továbbítja és tárolja az EU-ban, az EGT-ben és/vagy az Egyesült Államokban található szervereken. A Google ezt az információt használja fel a webhely használatának felmérésére, a webhely tevékenységéről szóló jelentések készítésével és a honlap tevékenységével és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására.

Ugyanakkor a Google továbbíthatja ezeket az információkat harmadik feleknek, ha a törvény értelmében ez a kötelezettség fennáll, vagy ha ezek a harmadik felek feldolgozzák az információkat a Google nevében. A Google nem társítja IP-címét a Google tulajdonában lévő egyéb adatokkal.

Részletes információk a Google-ról és a személyes adatok védelméről (beleértve a Google által küldött információk ellenőrzését is) a következő címen találhatók: https://policies.google.com/privacy/partners.

Férjen hozzá a személyes adataihoz

A hozzáférést kérve kérheti a megtartott információk másolatát. Az Önről tartott adatok másolatának kérésére vagy az adatok frissítésére kérjük, lépjen kapcsolatba az S.C. ECOM ISLAND S.R.L. társasággal a gdpr@ecomisland.ro e-mai címre.

Az S.C. ECOM ISLAND S.R.L. társaság által tartott személyi jellegű adatokat alávetik a az EU 679/2016 rendeletének feltételeinek, amelyek az érintett személyeknek hozzáférhetőséget biztosít az adatkezelő által birtokolt valamennyi rögzített információhoz, bizonyos korlátozásoktól függően.

Az érintett személy jogai

A 679/2016 rendelet - GDPR alapján - joga van kérni az S.C. ECOM ISLAND S.R.L társaságtól, mint személyes adatkezelő, az Önre vonatkozó személyes adatok javítását, feldolgozását vagy törlését.

Jog a panasz benyújtásához a Felügyeleti Hatósághoz

A 679/2016 - GDPR rendelet értelmében Önnek joga van panaszt benyújtani a Nemzeti Személyi Adatfeldolgozó Felügyeleti Hatósághoz, székhelye: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, postai irányítószám 010336, București, România.

További részletek a következő címen szerezhetők be https://www.dataprivacy.hu/

Cookie Politika

S.C. ECOM ISLAND S.R.L., román jogi személy, székhelye: Strada Roma 41 BIS, Apartament 1, Bucuresti Sector 1, Romania bejegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartásban. J40/6377/2020. szám alatt, egyedi regisztrációs kód/ÁFA kód 43429279. mint adatoperatőr, küldi ezt a cookie-ket illető tájékoztatót, hogy megmagyarázza Önnek a személyi jellegű adatok feldolgozását és védelmét.

Kérjük, olvassa el ezt a Cookie Info-t a webhelyünkkel való interakció kezdetén.

Ez a weboldal cookie-kat használ. A cookie-kat a tartalom és a hirdetések testreszabására, a közösségi média funkciók biztosítására és a forgalom elemzésére használjuk. Szintén megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média, a reklám és az elemző partnerek között, amelyek kombinálhatók azokkal a más információkkal, amelyeket ezeknek a partnereknek adtak vagy összegyűjtötték az általuk kínált szolgáltatások használata pillanatában. A honlapunkon használt cookie-k által tárolt adatok soha nem tárják fel azokat a személyes adatokat, amelyeken egyéni identitás alakítható ki. Ha továbbra is használja honlapunkat, azt jelenti, hogy elfogadja a cookie-kat.

A. Mi a cookie fájl és milyen célból használják?

A cookie egy kis szöveges fájl, amelyet a böngésző tárol és/vagy olvas a használt eszköz merevlemezén vagy memóriájában (például számítógép, laptop vagy smartphone) attól függően, hogy mely webhelyek látogat. A cookie-k a biztonságosabb és gyorsabb weboldalakkal való interakciót is lehetővé teszik, mivel emlékeznek a preferenciáira (például a bejelentkezési adatokra, a használt nyelvre), a tárolt információkat a webhely elolvassa az első fél cookie-ját, vagy egy harmadik féltől származó cookie-t, amikor ismét meglátogatja a webhelyet ugyanazt az eszközt használva.

B. Hogy vezérelheti a cookie-ket

Bármikor visszavonhatja a cookie-kel kapcsolatos beleegyezését. Ehhez blokkolhatja vagy eltávolíthatja a cookie-kat akár a webböngésző beállításain keresztül, akár harmadik féltől származó szoftver használatával, vagy az alábbi szakaszokban található cookie-kategóriákra vonatkozó utasítások követésével. Mindenesetre problémák merülhetnek fel a webhely bizonyos részeinek használatával, ha letiltja a cookie típusú fájlokat.

Ha el szeretné távolítani a készüléken tárolt cookie-kat, és be kell állítania a webböngészőt a cookie-k visszautasítására, használhatja a webböngésző beállításait. Jellemzően megtalálhatja a cookie-k navigációs beállításait a webhely böngészőjének "Beállítások", "Eszközök" vagy "Beállítások" menüiben. A meglévő webböngészőktől függően a cookie-k letiltására különböző eszközök használhatók. További információkért látogasson el a böngészője webhelyére:

Ha többet szeretne megtudni a cookie-król, látogasson el a www.allaboutcookies.org oldalra, amely további információkat nyújt a viselkedési hirdetésekről és az online adatvédelemről.

C. Meglévő cookie-típusok

A cookie-k használatának funkciója és célja alapján rendszerint a következő kategóriákba sorolhatók:

A használt cookie-k részletezése:

Cookie típus

Cookie elnevezése

Szállító

Típus

Lejár

Szükséges

wttcrm_sessions

remainingtime_4

https://leocade.hu/

https://leocade.hu/

HTTP

HTTP

1 nap

1 nap

Az adatokat a következő címre küldjük: Németország (megfelelő)

 

_cfduid

cloudflare.com

HTTP

1 nap

Az adatokat a következő címre küldjük: USA (megfelelő)

Statisztika és teljesítmény

_ga 

https://leocade.hu/

HTTP

2 év

_gat 

https://leocade.hu/

HTTP

1 nap

Az adatokat a következő címre küldjük: Németország (megfelelő)

_gid 

https://leocade.hu/

HTTP

1 nap

Az adatokat a következő címre küldjük: Németország (megfelelő)

collect

google-analytics.com

Pixel

Session

Az adatokat a következő címre küldjük: USA (megfelelő)

Most minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy ez a webhelyen használt összes cookie-k teljes listája, és ezt a cookie-ket illető információt naprakészen tartjuk. Meghívjuk Önt, hogy időről időre látogassa meg ezt az oldalt, hogy lépést tartson az általunk benyújtott változásokkal. Előfordulhat azonban olyan alkalom, hogy a lista hiányos vagy elavult lesz.

Ha szüksége van az általunk használt cookie-k megerősítésére, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a gdpr@ecomisland.ro e-mail címen.

Visszatérési feltételek

Ha Ön nem elégedett a termékkel, vagy más okból kívánja kicserélni, ezek a visszatérési feltételek
Szállítás bármely magyar futárszolgálathoz Magyarországon: Vízpart utca 32, Dunakiliti 9225, Magyarország, tel 06212007881, a feladó (ügyfél) által fizetett szállítási költségekkel, visszafizetés 0.

* a szállítást a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül kell elvégezni.
** azokat a termékeket, amelyek pecsétjét eltávolították és/vagy a termékeket használták, nem lehet elküldeni.
*** ha a termékek a postai küldemény miatt megsérültek (vagy más, az ügyféllel nem összefüggő okok miatt), a csere ingyenes.

Miután a csomag a raktárba ér, a helyzetet elemezzük, és a pénzt 3-5 munkanapon belül visszaküldjük az ügyfél által biztosított bankszámlára.